La province de Namur, au coeur de votre quotidien
         FR I NL
News
07/06/2018 Mmm… genieten van een lekker Noors bad

Een wandeltocht op de Sint-Jacobsroute, 52 km te voet, daar wordt je moe van! Na een volle dag stappen, zou je het dan niet zalig vinden om je als een prins of prinses te ontspannen in een wellness ruimte die de magische kracht heef om je spierpijntjes te doen verdwijnen?

Op het programma: een Finse douche (fris en verkwikkend!), een sauna (warm en weldoend), een Noors bad en zen-achtige sfeer! Om van de wellness te genieten, moet je reserveren bij je inschrijving. We hebben meerdere sessies voorzien zodat je dat moment van genot niet met 50 personen tegelijk zal moeten delen!

 

 

02/06/2018 Geen fiets? Geen probleem!

RAVeL & BBQ. Een RAVeL & BBQ is een culinaire fietstocht. Met de fiets dus. Maar wat als je geen fiets hebt? 

Omdat het jammer zou zijn als iemand voor die reden thuis zou moeten blijven, hebben we contact opgenomen met de VVV-kantoren (Offices du Tourisme) en met EUREKA: de meeste huren fietsen (vaak e-bikes, wat het plezier allerminst bederft). Bel ze gewoon even op om jouw tweewieler te reserveren. De praktische informatie staat in de beschrijving van elke RAVeL & BBQ. Laatste tip: een Office de Tourisme heeft vaak een klein aantal huurfietsen, wacht dus niet te lang!

 

 

26/05/2018 Een wandeling voor tweevoeters en viervoeters!

Voor hondenliefhebbers met een groot hart. Herken je jezelf aan die twee eigenschappen? Dan zul je de Picknickwandeling van 12 augustus in Floriffoux fantastisch vinden.

Kies je lievelingshond in het dierenasiel (Centre Animalier de Floriffoux) en neem je vriend-voor-een-dag mee voor een mooie wandeling van 4 à 5 kilometer! Zoals bij elke Picknickwandeling staan er uiteraard vele verrassingen en een heerlijke picknick met streekproducten op het menu. Deze video stelt de wandeling aan je voor. Reserveer je?

  

29 & 30 september 2018

Buitengewone tweedaagse wandeltocht van Godinne naar Houyet. Fantastische landschappen, plezier en ontspanning met wellness en een originele nacht in een tipi.

Meer info

Van 08 juli tot 09 september 2018

5 routes verspreid over de provincie Namen om de dorpen, velden en bossen te verkennen en bovendien te smullen van heerlijke, op de barbecue bereide streekproducten!

Meer info

Van 15 juli tot 30 september 2018

Deze 6 wandelroutes voeren je naar prachtige plaatsen die je niet elke dag ziet. Geniet van een verrukkelijke picknick op een verrassende plaats!

Meer info