La province de Namur, au coeur de votre quotidien
         FR I NL

 

Welkom op gaeropuit.be

 

Deze zomer ga je eropuit! Doe je tv uit, verlaat je zetel en ga de bossen, velden, dorpen en steden van de provincie Namen verkennen! Tips nodig? Wij hebben voor jou de leukste en verrassendste wandel- of fietsroutes uitgestippeld, voor een uitstap met je vrienden, met je gezin of in je eentje.

29 & 30 september 2018

Buitengewone tweedaagse wandeltocht van Godinne naar Houyet. Fantastische landschappen, plezier en ontspanning met wellness en een originele nacht in een tipi.

Meer info

Van 08 juli tot 09 september 2018

5 routes verspreid over de provincie Namen om de dorpen, velden en bossen te verkennen en bovendien te smullen van heerlijke, op de barbecue bereide streekproducten!

Meer info

Van 15 juli tot 30 september 2018

Deze 6 wandelroutes voeren je naar prachtige plaatsen die je niet elke dag ziet. Geniet van een verrukkelijke picknick op een verrassende plaats!

Meer info

 

De wandeltocht op de Sint-Jacobsroute: een unieke ervaring

 

 

De wandeltocht op de Sint-Jacobsroute: een unieke ervaring

Bijna 300 wandelaars hebben deelgenomen aan de tocht van 45km in twee dagen van de Citadel van Dinant tot de aankomst in het park van de hotelschool van de provincie Namen.

Origineel evenement halfweg het parcours: de overnachting in het college van Godinne (Saint-Paul), waar de deelnemers genoten hebben van een Spaanse avond en een paella van de hotelschool. Bekijk de video van een gedenkwaardige avond!

Bezoek onze nieuwsrubriek om alle foto's van het evenement en ook het klassement te zien.

Terug naar de Trail van 2016 (VIDEO)