La province de Namur, au coeur de votre quotidien
         FR I NL

 

Welkom op gaeropuit.be

 

Tijdens de zomer van 2018 zijn jullie er met bijna 3000 man op uit gegaan in de provincie Namen: jullie namen deel aan de 5 RAVeL & BBQ, 6 Picknickwandelingen en een tweedaagse Wandeltocht op de Sint-Jacobsroute in 15 gemeenten! De Federatie voor Toerisme en haar partners danken jullie van harte!

29 & 30 september 2018

Buitengewone tweedaagse wandeltocht van Godinne naar Houyet. Fantastische landschappen, plezier en ontspanning met wellness en een originele nacht in een tipi.

Foto's Video's

Van 08 juli tot 09 september 2018

5 routes verspreid over de provincie Namen om de dorpen, velden en bossen te verkennen en bovendien te smullen van heerlijke, op de barbecue bereide streekproducten!

Meer info

Van 15 juli tot 30 september 2018

Deze 6 wandelroutes voeren je naar prachtige plaatsen die je niet elke dag ziet. Geniet van een verrukkelijke picknick op een verrassende plaats!

Meer info

News


Mmm… genieten van een lekker Noors bad

Een wandeltocht op de Sint-Jacobsroute, 52 km te voet, daar wordt je moe van! Na een volle dag stappen, zou je het dan niet zalig vinden om je als een prins of prinses te ontspannen...


Meer info


Geen fiets? Geen probleem!

RAVeL & BBQ. Een RAVeL & BBQ is een culinaire fietstocht. Met de fiets dus. Maar wat als je geen fiets hebt? Omdat het jammer zou zijn als iemand voor die reden thuis zou moeten blijven...


Meer info


Een wandeling voor tweevoeters en viervoeters!

Voor hondenliefhebbers met een groot hart. Herken je jezelf aan die twee eigenschappen? Dan zul je de Picknickwandeling van 12 augustus in Floriffoux fantastisch vinden...


Meer info

 

De wandeltocht op de Sint-Jacobsroute: een unieke ervaring

 

 

De wandeltocht op de Sint-Jacobsroute: een unieke ervaring

Bijna 300 wandelaars hebben deelgenomen aan de tocht van 45km in twee dagen van de Citadel van Dinant tot de aankomst in het park van de hotelschool van de provincie Namen.

Origineel evenement halfweg het parcours: de overnachting in het college van Godinne (Saint-Paul), waar de deelnemers genoten hebben van een Spaanse avond en een paella van de hotelschool. Bekijk de video van een gedenkwaardige avond!

Bezoek onze nieuwsrubriek om alle foto's van het evenement en ook het klassement te zien.

Terug naar de Trail van 2016 (VIDEO)